'Gio' blij met ruime overwinning: ''Dit geeft vertrouwen''

'Gio' blij met ruime overwinning: ''Dit geeft vertrouwen''

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning van Feyenoord op Sparta. De hoofdtrainer van de regerend landskampioen zag zijn ploeg zondagmiddag een gemakkelijke wedstrijd spelen tegen de stadsgenoot. Uiteindelijk werd er met 0-7 gewonnen.

“De eerste helft tegen Heracles Almelo was ook goed, de wedstrijd tegen AZ ook”, zegt Van Bronckhorst tegenover FOX Sports. “Ik denk dat het verschil met Heracles was, toen stonden in de rust 0-3 voor en werd het daarna nog spannend. Dat gevoel hebben we Sparta vandaag niet gegeven.”

“We zijn geen moment in de problemen geweest, hadden het goed voor elkaar”, vervolgt hij. “Zeker in balbezit ging het goed. Sparta had moeite met de wisselingen bij ons. Dat hebben we vandaag uitstekend benut.”

“Het is een uitslag die de laatste jaren niet veel is voorgekomen bij ons, zeker op Het Kasteel niet. Ik ben heel blij, maar het blijven ‘maar’ drie punten. De punten hebben we, qua doelsaldo gaan we weer wat omhoog. Deze zege geeft wel vertrouwen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties