El Ahmadi: ''Weer een beetje het ouderwetse Feyenoord''

El Ahmadi: ''Weer een beetje het ouderwetse Feyenoord''

Feyenoord heeft uit bij Sparta een monsterscore neergezet. Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat de ploeg uit Spangen niks te vertellen had. Aanvoerder Karim El Ahmadi is, logischerwijs, tevreden.

"We zijn er vanaf minuut 1 vol opgegaan. Het was weer een beetje het ouderwetse Feyenoord", begint El Ahmadi tegenover FOX Sports. "Tegen AZ en Heracles begonnen we ook zo, maar toen drukten we niet echt door. Dat hebben we nu wel gedaan. We wilden niet dat Sparta weer in de wedstrijd zou komen, daarom bleven we gas geven."

Feyenoord begon met twee jeugdspelers aan de aftrap. Tyrell Malacia mocht, net als tegen Napoli en Heerenveen, ook vandaag weer starten, en Dylan Vente maakte vandaag zijn basisdebuut. "Ik heb van tevoren tegen Dylan gezegd dat hij niks te verliezen heeft; dat hij gewoon hard moest werken en dan al een voldoende speelt. Maar op de training zie je al dat hij kwaliteit heeft en kan afwerken. Dat liet hij vandaag ook zien."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties