Van Bronckhorst over Vente: ''Heel tevreden over hem''

Van Bronckhorst over Vente: ''Heel tevreden over hem''

Feyenoord begint zondag met een verrassende naam in de punt van de aanval. Nicolai Jørgensen ontbreekt wegens familieomstandigheden. Niet Michiel Kramer, maar de jonge Dylan Vente vervangt de Deen in de basiself

“Ik ben heel tevreden over Dylan en het type spits dat hij is”, zo verklaart trainer Giovanni van Bronckhorst zijn keuze bij FOX Sports. “Daarom heb ik hem vandaag de kans gegeven. Dylan is een complete spits die balvast is en uitstekende loopacties maakt. Ik denk dat dat vandaag belangrijk is.”

Oud-Feyenoorder John de Wolf over de keuze: “Hij zegt dat hij tevreden is over Vente, maar dat kan je ook omdraaien. Hij is dus niet tevreden over Kramer", stelt hij op de sportzender. "Vente is wel opgegroeid met spelen op kunstgras, dat zal ook meespelen.”

“Het zegt wel veel”, stelt Iwan van Duren, Feyenoord-watcher van Voetbal International, op de website van zijn werkgever. “Van Bronckhorst is blijkbaar wel klaar met een aantal spelers. Dat Kramer er niet in staat, zegt wel veel. Niet eens meer tweede spits. En Bilal Basacikoglu, die zijn we helemaal vergeten. Die bracht hij eerst altijd wel in, maar komt ook nu niet meer terug.”

Lees meer over
Michiel Kramer Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties