Van Bronckhorst over Jones: ''Ligt niet alleen aan hem''

Van Bronckhorst over Jones: ''Ligt niet alleen aan hem''

Feyenoord speelde gisteren wederom een slechte wedstrijd in De Kuip. De hoop was er dat de Rotterdammers nu een goede serie gingen neerzetten na drie overwinningen op rij, maar tegen sc Heerenveen ging het mis. De supporters ergerden zich in de slotfase, tijdens een 1-1 stand, ook aan Brad Jones. De doelman nam lang de tijd bij het nemen van zijn uittrappen.

Giovanni van Bronckhorst geeft aan dat het een wisselwerking is tussen de verdedigers en de doelman. "Het is een beetje samenspel met je verdedigers. Als je snel een achterbal wilt nemen, moet je als verdediger snel uitstappen zodat hij Renato of Sven in kan spelen. Dat gebeurde niet. We sloten wel aan, maar uiteindelijk ligt dat niet alleen aan hem. Of het Feyenoord-publiek mag fluiten? Nou, ik denk dat ze wel hun mening mogen geven over dat het sneller moet, ja.''

De topvorm van vorig seizoen haalt Feyenoord nog lang niet. De Rotterdammers zakken door het gelijkspel tegen sc Heerenveen naar de zesde plaats. ''Het niveau dat we moeten halen moet veel hoger liggen. Of we toe zijn aan de winterstop? Mentaal en fysiek gezien niet. Het zijn nog drie wedstrijden. Twee competitiewedstrijden en een bekerwedstrijd. Voor ons is het toewerken naar Sparta van komende zondag,'' zegt de trainer in gesprek met de NOS.

Lees meer over
Brad Jones
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties