Ochtendjournaal: Feyenoord oogt te voorspelbaar in De Kuip

donderdag 14 december 2017 09:15 80.765 keer bekeken 370 reacties Pro Shots

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. Na het gelijkspel met SC Heerenveen (1-1) zet FR12.nl in de rubriek het Ochtendjournaal op een rijtje wat onderwerp van gesprek is in de landelijke ochtendkranten.

Volgens de Volkskrant mogen beide ploegen tevreden zijn met een gelijkspel. Het was een gelijk opgaande wedstrijd met een uitblinker bij Feyenoord: Renato Tapia. De Peruviaan was niet te passeren in De Kuip woensdagavond. Van sippend op de bank naar uitblinkend in de basis. Het is een merkwaardige metamorfose geweest voor de Peruviaan de laatste maanden. Het was de enige Feyenoorder die een dikke voldoende scoorde, de rest van het team speelde mak, was erg slordig en niet scherp in de afronding. Met het puntverlies van koploper PSV had Feyenoord zichzelf een grote dienst kunnen bewijzen, maar wederom bleek de ploeg van Giovanni van Bronckhorst niet over de kampioensvorm van vorig jaar te beschikken.

‘’Feyenoord heeft, nog niet eens op de helft van de competitie, slechts één verliespunt minder dan in het volledige vorige seizoen. De hoop op een mooie reeks kon gisteren alweer de prullenbak in, omdat ook Heerenveen in De Kuip overeind bleef: 1-1’’, valt te lezen in het Algemeen Dagblad. ‘’Feyenoord oogt ongelooflijk voorspelbaar in aanvallend opzicht. De buitenspelers Berghuis en Larsson zijn balvaardige spelers en kiezen er negen van de tien keer voor om de bal in de voeten te vragen. Een gevaarlijke bal in de diepte hoeft de tegenstander niet te vrezen als deze tactiek van kracht blijft. De winterstop is gewenster dan ooit’’.

‘’Kerstrapport belooft weinig goeds’’, kopt de Telegraaf vanochtend. ‘’Feyenoord was vastbesloten het grotendeels verzopen Legioen, dat in het uur voor de wedstrijd bij de toegangspoorten voor het stadion in dikke rijen bij de onoverdekte controlepoorten gegeseld werd door ijskoude hoosbuien, waar voor z’n geld te geven. De Rotterdammers kregen ook wel kansen op de overwinning, vooral Vilhena en El Ahmadi hadden de regerend landskampioen naar de overwinning kunnen schieten, maar oud-Feyenoorder Warner Hahn bleek een sta-in-de-weg voor Feyenoord. “ 

Gerelateerd nieuws
370 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 126 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 751 mensen actief, waarvan 178 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved