Toornstra: ''Nee, dat heb ik niet gevraagd''

Toornstra: ''Nee, dat heb ik niet gevraagd''

Jens Toornstra zit momenteel niet in zijn beste periode bij Feyenoord. Vorig seizoen was de middenvelder een zekerheid in de basisopstelling van de Rotterdamse club. Dit seizoen is alles anders voor Toornstra. Ook vandaag tegen sc Heerenveen begon hij op de bank.

''Ja, je moet er maar het beste van maken. Het liefst speel ik natuurlijk gewoon iedere wedstrijd. Ik denk dat het voor mijn spel ook het beste is als ik gewoon wedstrijdritme heb. Dat zijn keuzes van de trainer en daar moet ik het mee doen. Nu moet ik het in invalbeurten laten zien. In wedstrijden zoals vandaag hoop je dan dat je een doelpunt of een assist kan meepakken. Dat zat er ook niet in.''

Toornstra heeft geen verklaring gevraagd aan Van Bronckhorst waarom hij zijn plek is kwijt geraakt. ''Nee, dat heb ik niet gevraagd. Ik weet zelf ook wel dat ik niet heb gespeeld zoals vorig jaar. Dan weet je gewoon bij een topclub als Feyenoord dat je dan wel eens op de bank kan belanden,'' sluit de middenvelder af in gesprek met Voetbal Inside.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties