Felle kritiek: ''Het was gewoon postbode voetbal''

woensdag 13 december 2017 23:33 115.860 keer bekeken 360 reacties Pro Shots

Feyenoord verloor tegen sc Heerenveen alweer punten in De Kuip (1-1). De landskampioen had zeker mogelijkheden op de overwinning met grote kansen voor Vilhena, El Ahmadi en ook Toornstra, maar over de gehele wedstrijd gezien vond Feyenoord watcher Iwan van Duren een overwinning voor de Rotterdammers niet verdiend.

"Nee, absoluut niet: ontzettend slappe hap. Het is gewoon een keertje afgelopen met de excuses en het gezeur. Feyenoord komt gewoon tekort, punt uit. De thuisblijvers kregen dit keer gelijk."

Er waren weinig Feyenoorders die tegen Heerenveen hun niveau haalden, maar volgens Van Duren deed Jorgensen dat wel. "Ik zie hem, met Tapia, als een van de sterkhouders die wel elke keer zijn niveau haalt, maar hij werd wel heel goed afgeschermd. Als iedereen dan de hele tijd met die bal blijft lopen, lopen, lopen, lopen, lopen... ja, op een gegeven moment staat hij natuurlijk wel weer in de dekking. Het was gewoon postbode voetbal. Ik denk niet dat het aan de spits lag, maar aan de spelers om hem heen."

"Na de titel is er natuurlijk veel krediet geweest, alleen is dit natuurlijk een enorme kater. Mensen verlaten als geslagen honden het stadion. Feyenoord heeft nog de beker en ik denk dat ze zich daar maar op moeten richten", zegt Van Duren tegenover Voetbal International. "Het lijkt wel alsof deze ploeg een mentale tik heeft gehad tegen City thuis en daar nooit meer overheen gekomen is.''

Gerelateerd nieuws
360 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 131 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 640 mensen actief, waarvan 183 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved