''Niet bezig met vraag of Kramer en Diks mogen vertrekken''

''Niet bezig met vraag of Kramer en Diks mogen vertrekken''

Kevin Diks en Michiel Kramer komen amper meer voor in de plannen van Giovanni van Bronckhorst. Ook afgelopen weekend stonden de twee Feyenoorders niet in de basisopstelling, ondanks de afwezigheid van Nicolai Jørgensen en Bart Nieuwkoop.

''Voor Kramer was het niet de eerste keer dat hij niet startte, ondanks de afwezigheid van Jørgensen," geeft Giovanni van Bronckhorst aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Of Diks en Kramer eventueel mogen vertrekken in de winterstop? Dat weet ik niet, daar ben ik nu helemaal niet mee bezig. We willen de laatste duels van 2017 winnen."

Van Bronckhorst wil het nog niet hebben over de aankomende transferperiode, maar focust zich volledig op de wedstrijd van vanavond. ''We hebben het vaak heel lastig tegen Heerenveen. Zij beschikken over een voetballende ploeg. En als ze een goede dag hebben, heb je al snel problemen. Zoals vorig jaar, toen konden we onze thuiswedstrijd ook niet winnen. Alleen al dat schitterende doelpunt van Zeneli in de Kuip, prachtig.''

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties