Labyad verklapt mogelijke transfer naar Nederlandse topclub

Labyad verklapt mogelijke transfer naar Nederlandse topclub

Zakaria Labyad maakt dit seizoen veel indruk bij FC Utrecht. De buitenspeler wist in veertien wedstrijden al zeven keer te scoren. Ook zijn vrije trap is een groot wapen gebleken. Vanwege zijn goede spel is de kans groot dat hij in de winterstop een stap gaat maken naar een Nederlandse topclub. Ajax, PSV en Feyenoord worden hierbij door de aanvaller zelf als een serieuze optie genoemd.

''Ik wil nog wel een mooie stap maken in Nederland. Ik kan niet veel verklappen, maar er gaat misschien wel wat gebeuren ja,'' zegt Labyad tegenover NUsport. De 24-jarige buitenspeler heeft geleerd van het verleden en wil alleen vertrekken in de winterstop als zijn huidige club meewerkt aan een transfer. ''FC Utrecht heeft mij de kans gegeven om bij ze te komen voetballen. De trainer en het bestuur natuurlijk ook. Ik wil iedereen de hand schudden en de volgende stap maken. Het gaat niet meer met gevechten en dat soort dingen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties