Feyenoord-spelers dekken kersttafel in De Kuip

Feyenoord-spelers dekken kersttafel in De Kuip

Feyenoord pakt ook dit jaar weer uit in feestmaand december! Voor 12 gelukkige Feyenoord-supporters is er op kerstavond van het memorabele jaar 2017 een plekje gereserveerd aan de rood-witte kersttafel in De Kuip, die speciaal voor deze gelegenheid is gedekt door de spelers van Feyenoord.

Wat kun je winnen?
Via www.kerstindekuip.nl maak je vanaf dinsdag 12 december twaalf dagen lang kans op een uniek en geheel verzorgd kerstarrangement rondom de wedstrijd Feyenoord – Roda JC Kerkrade (zondag 24 december, 16:45 uur). Dit is wat je kunt winnen:

Hoe doe je mee?
Ga naar www.kerstindekuip.nl en vul je gegevens in, dan maak je automatisch kans op de prijs. Elke twee dagen wordt er een winnaar bekendgemaakt, waarna je opnieuw mee kunt doen.

Daarnaast maak je vanaf dinsdag 12 december kans op unieke dagprijzen, die beschikbaar zijn gesteld door de Partners van Feyenoord, waaronder Qurrent en Opel. Neem daarom dagelijks een kijkje op www.kerstindekuip.nl en profiteer van al het moois dat Feyenoord jou te bieden heeft in aanloop naar de feestdagen!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties