Kuipers niet blij met Wouters: ''Maak ik een rapport over''

Kuipers niet blij met Wouters: ''Maak ik een rapport over''

Jan Wouters is gisteren door Bjorn Kuipers weggestuurd. De assistent trainer van Feyenoord wist ruim voor half drie al dat de wedstrijd niet gespeeld kon worden en liet dat op zijn eigen wijze duidelijk weten. De scheidsrechter kon zijn opmerking echter niet waarderen en stuurde Wouters weg.

''Die had inderdaad niet op de bank mogen zitten als de wedstrijd wel was gespeeld en daar maak ik een rapport over'', zegt Kuipers in het Algemeen Dagblad. ''Wat hij zei? Laat ik het hier maar bij houden.'' Na lang wachten werd de wedstrijd uiteindelijk afgelast.

Er was geen druk van Fox Sports om toch te spelen. ''Nee, helemaal niet. Het protocol is dat we er echt alles aan moeten doen om de wedstrijd te laten spelen. Ik snap dat toeschouwers misschien niet naar een wedstrijd kunnen komen, maar dat is niet mijn verantwoordelijkheid. Ik moet kijken of de bal rolt en of de veiligheid van de spelers in gevaar is.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties