''We moeten er niet zo kinderachtig over doen''

''We moeten er niet zo kinderachtig over doen''

Feyenoord-supporters namen afgelopen woensdag tegen SSC Napoli afscheid van de Champions League door fakkels af te steken. De Rotterdamse club kan hierdoor een boete verwachten van de UEFA. Volgens AD-verslaggever Sjoerd Mossou moet Feyenoord hiervoor een apart potje maken.

''De sfeer in De Kuip was geweldig. Een paar fakkeltjes. Feyenoord moet gewoon, die hebben nu geld, een apart fakkelpotje maken en bij bijzondere wedstrijden gewoon accepteren dat er in De Kuip fakkels worden afgestoken. Ziet er toch fantastisch uit,'' zegt hij in het programma Panenka.

In het verleden zijn er diverse incidenten geweest door het afsteken van fakkels. ''Ik snap ook wel dat het niet helemaal ongevaarlijk is, maar we moeten er niet zo kinderachtig over doen. De sfeer was fantastisch en die werd beter in de slotfase en wie wint hem? Feyenoord! Dan kan geen toeval zijn.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties