Berghuis baalt: ''Dat besef is wel iets te laat gekomen''

donderdag 7 december 2017 07:00 67.830 keer bekeken 82 reacties Pro Shots

Steven Berghuis was gematigd tevreden over de 2-1 winst van Feyenoord op Napoli. Dat Feyenoord laatste is geworden in een poule met Manchester City, Sjachtar Donetsk en Napoli vindt hij niet iets om zich voor te schamen. De winst op Napoli kwam niet als een volslagen verrassing. "Napoli is wel de betere ploeg, maar we weten nu een beetje hoe zulke wedstrijden gespeeld moeten worden. Dat besef is wel iets te laat gekomen."

"Dan kom je erachter hoe goed die teams zijn. Als je kijkt hoe we vandaag spelen, maar ook uit tegen Manchester City en dan ook die tegen Shaktar (waartegen Feyenoord tot tweemaal toe op voorsprong kwam - red.), dan realiseer je jezelf dat er misschien toch wel meer in had gezeten. Van Shaktar had je gewoon niet hoeven verliezen en dan had je er nog wel wat meer van kunnen maken."

Over zijn eigen spel tegen Napoli was Berghuis niet tevreden, vertelt hij aan Voetbal Inside. "Ik was een beetje ongelukkig. Ik ben niet iemand die zomaar een bal naar voren schiet en ik nam daarbij misschien toch iets teveel risico." Hij gaat die risico's niet uit zijn spel halen. "Ik kan ook al die ballen achteruit spelen en dan heb ik die slordige momenten niet, maar dat werkt ook niet."

Gerelateerd nieuws
82 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 619 mensen actief, waarvan 131 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved