''Uitstekend gedaan en daarvoor verdienen ze alle credits''

woensdag 6 december 2017 23:38 66.975 keer bekeken 87 reacties Pro Shots

Waar lange tijd de dreiging was dat Feyenoord de slechste Champions League deelnemer van dit seizoen zou worden, daar houden ze uiteindelijk negen clubs onder zich: Benfica (0 punten), Olympiakos Piraeus (1 punt), Qarabag, Monaco, Borussia Dortmund en Apoel Nicosia (2 punten) Celtic, Anderlecht en NK Maribor (3 punten, minder doelsaldo).

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is vol lof over de prestatie van Feyenoord tegen Napoli. "Het mag echt op Feyenoords conto. Ze hebben het uitstekend gedaan en daarvoor verdienen ze alle credits. Ze hebben gewonnen van een grote club en het was niet eens onverdiend. Ik vond dat ze wel gedisciplineerd speelden.''

''Je zag dat ze veel mensen achter de bal hielden, dat ze voorbereid waren op hoe Napoli zou spelen. Ze hebben goed verdedigd, ze hebben geprobeerd de ruimtes die er lagen te benutten", zo vertelt hij aan Voetbal International. "Je ziet in ieder geval dat het Champions League verhaal wat ontwikkeling heeft opgeleverd. Nu ook nog een premie voor de overwinning en een goed gevoel, dat mag je ook niet vergeten."

Gerelateerd nieuws
87 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65848 leden - Op dit moment zijn 929 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved