St.Juste: ''Mooi om iets terug te geven aan de supporters''

woensdag 6 december 2017 23:34 40.690 keer bekeken 45 reacties Pro Shots

Jerry St. Juste kwam eind tweede helft pas in het veld voor Bart Nieuwkoop, maar wist zich vlak voor tijd tot matchwinner te kronen. De verdediger kopte Feyenoord naar een 2-1 overwinning tegen SSC Napoli. "Dit geeft een heerlijk gevoel. Het is hartstikke mooi om op deze manier iets terug te geven aan de supporters.''

"Echt een fantastisch gevoel, heerlijk! Een kippenvelmoment, zoals de supporters dat beleefden", liet St. Juste vanuit de catacomben van De Kuip weten aan Feyenoord TV. "Het publiek is fantastisch. Hoe ze ons elke wedstrijd supporten, dat laten ze ook elke keer weer horen. Als je dan iets terug kan geven, dan is dat hartstikke mooi."

Na de vroege achterstand bleef Feyenoord vechten. "Dat geloof moet je altijd houden. Vooral na die 1-1 voelde ik het geloof bij de spelers terugkomen." Na de rode kaart bleef Feyenoord ook goed voetballen. "Als team zijn we blijven vechten, ook met tien man tegen een fantastisch Napoli. We kunnen het toernooi absoluut met opgeheven hoofd verlaten."

Gerelateerd nieuws
45 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 202 mensen actief, waarvan 56 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved