Van Bronckhorst: ''Waardig afscheid kunnen nemen''

Van Bronckhorst: ''Waardig afscheid kunnen nemen''

Feyenoord wint voor het eerst sinds 2002 een wedstrijd in de Champions League. Toen won Feyenoord met 0-1 van Newcastle, vanavond was Napoli het slachtoffer. De Napolitanen werden met een 2-1 nederlaag richting Napels gestuurd. Trainer Giovanni van Bronckhorst is een tevreden coach: ‘’Goed afscheid van de Champions League dit, we hadden nog één wedstrijd om voor de winst te gaan, dus dan is het mooi dat het uiteindelijk toch goed valt."

Het heeft even geduurd, maar Feyenoord heeft zijn eerste overwinning in de Champions League van dit seizoen behaald. Volgens Van Bronckhorst was het dan ook een moeizaam seizoen in het Miljoenenbal. ‘’Het viel vaak de verkeerde kant op voor ons, met als recente voorbeeld de wedstrijd tegen City waar het net niet de goede kant op viel. Gelukkig was dat vanavond wel het geval. We hebben veel geleerd in de Champions League dit jaar, uiteindelijk niet met lege handen gestaan en een waardig afscheid kunnen nemen”, sluit de succescoach af in gesprek met Veronica.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties