Vermeer: ''Mooie afsluiter van een moeizaam avontuur''

Vermeer: ''Mooie afsluiter van een moeizaam avontuur''

Feyenoord heeft de laatste Europese wedstrijd van dit seizoen winnend afgesloten. De Italiaanse grootmacht Napoli werd met 2-1 verslagen in de eigen Kuip. Aanvoerder Kenneth Vermeer mocht vandaag in de basis starten ten faveure van Brad Jones en deed dit naar behoren met belangrijke onderscheppingen. Vanzelfsprekend is de doelman uiterst content met de overwinning van Feyenoord.

Zoals wel vaker dit seizoen in de Champions League gebeurde kwam Feyenoord al snel op achterstand, maar de Rotterdammers kwamen terug na een moeizame start. “We hebben hard gestreden vandaag, jammer dat we weer snel op achterstand kwamen, maar we hebben ons goed herpakt met een mooi resultaat als afsluiter”, geeft Vermeer aan tegenover Veronica.

Het verschil tussen spelen voor Jong Feyenoord en in de Champions League is groot, zo ondervond ook Vermeer vanavond: “Het is hier anders spelen dan in het tweede elftal, natuurlijk smaakt dit dan ook naar meer. We begonnen het avontuur in de Champions League moeizaam, maar we maakten stappen en daardoor hebben we de groepsfase kunnen afsluiten met een overwinning.’’

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties