Kökcü: ''Ik ben trots op mezelf en het hele team''

woensdag 6 december 2017 19:19 38.525 keer bekeken 19 reacties Pro Shots

Feyenoord Onder 19 is op de tweede plaats geëindigd in de poulefase van de Youth League. Dat betekent dat zij verder gaan met hun Europese avontuur. Orkun Kökcü verscheen tevreden voor de camera. "Dat was een doelstelling van ons. Dat we het dan halen is mooi en extra mooi voor mij natuurlijk met twee goals."

Kökcü genoot van zijn schitterende vrije trap, die voor de 3-1 zorgde, maar nog meer van de ontlading van Het Legioen na het doelpunt. "Het is natuurlijk mooi als je zo'n goal met de mooiste supporters van Nederland kunt vieren. Ik ben trots op mezelf en het hele team," zegt de middenvelder in gesprek met Feyenoord TV.

Behalve de laatste vijf minuten, bij een 3-3 stand die ook voldoende was voor overwintering, speelde Feyenoord vol voor de overwinning. In extremis viel de 4-3 nog na een strafschop. "We gaan altijd voor de overwinning. We hebben het goed gedaan, gedomineerd. Dat heeft geresulteerd in een 4-3 overwinning. Hoe wij spelen is leuk om te zien, denk ik, en we weten dat er altijd een kans komt."

Gerelateerd nieuws
19 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 10 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65848 leden - Op dit moment zijn 1007 mensen actief, waarvan 195 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved