Napoli-coach: ''Het wordt een moeilijke wedstrijd''

woensdag 6 december 2017 06:13 54.090 keer bekeken 48 reacties Pro Shots

SSC Napoli heeft de tweede plaats in een poule met Manchester City, Sjachtar Donetsk en Feyenoord niet meer in eigen hand. Sjachtar of Napoli wordt tweede en is dan verzekerd van overwintering in de Champions League. Sjachtar treft City, dat nog geen punt verspeelde tot nu toe, en Napoli treft het juist nog puntloze Feyenoord. Trainer Maurizio Sarri, coach van Napoli, is er desondanks toch niet helemaal gerust op.

"Het wordt een moeilijke wedstrijd", vertelt de trainer aan Voetbal International. "We móéten het goed doen, want we spelen tegen een lastige opponent, die vooral vanuit defensief oogpunt beter speelt dan tijdens de eerste wedstrijd tegen ons. We moeten álles geven om een goed resultaat te behalen."

Napoli is nog geen club die standaard terug is te vinden in de Champions League. "We kunnen de unieke ploeg worden die voor het eerst in de clubhistorie tweemaal op rij de volgende ronde van de Champions League bereikt."

Voor Dries Mertens is Feyenoord zeker geen onbekende club. De laatste keer dat hij in De Kuip speelde verloor de aanvaller twee tanden tijdens de bekerfinale tussen PSV en AZ. "Als ik nog twee tanden moet verliezen zodat Napoli doorgaat, dan doe ik dat. Mijn hele familie zal aanwezig zijn, want Rotterdam is niet heel ver weg. Ik ben blij om mijn taal weer te kunnen spreken."

Gerelateerd nieuws
48 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65422 leden - Op dit moment zijn 1067 mensen actief, waarvan 258 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting