MATCHDAY! Feyenoord - SSC Napoli

woensdag 6 december 2017 00:00 39.980 keer bekeken 66 reacties Pro Shots

Feyenoord is klaar voor de laatste Europese avond van dit seizoen. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt het Champions League-avontuur woensdag op waardige wijze af te sluiten in eigen stadion, waar SSC Napoli de tegenstander is.

Motivatie van Feyenoord

Giovanni van Bronckhorst: ''Ik hoef mijn spelers niet te motiveren. Dit is onze laatste kans op een resultaat, dus we weten wat ons te doen staat. Wij gaan voor de winst. We hebben in de Champions League stappen gemaakt. Vergelijk het eerste en tweede duel met Manchester City maar met elkaar. Mijn spelers hebben ervaren wat gevraagd wordt op dit niveau.''

Van Beek

Van Beek bevestigt de woorden van zijn trainer: "We maken zeker kans tegen Napoli. Feyenoord heeft de laatste weken grote stappen gemaakt. Behalve Manchester City thuis zijn we nergens weggespeeld en hebben we kansen gehad. We doen er morgen alles aan om van de nul af te komen."

Sofyan Amrabat

Amrabat heeft zich vandaag gemeld op Varkenoord. De middenvelder trainde mee met de selectie op Varkenoord. Amrabat had afgelopen weekend een enkelblessure opgelopen na een botsting met Brad Jones. Giovanni van Bronckhrost kan morgen tegen SSC Napoli gewoon beschikken over Amrabat. Karim El Ahmadi is nog wel te geblesseerd om morgen aan te kunnen treden tegen de Italianen.

Gerelateerd nieuws
66 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65423 leden - Op dit moment zijn 1152 mensen actief, waarvan 289 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting