Beslissende wedstrijd UEFA Youth League live op Ziggo Sport

Beslissende wedstrijd UEFA Youth League live op Ziggo Sport

De wedstrijd Feyenoord Onder 19 - Napoli Onder 19 in de UEFA Youth League is woensdagmiddag voor alle Feyenoord-supporters live en gratis te volgen via Ziggo Sport. Het beslissende duel in de groepsfase van het toernooi begint om 16:00 uur.

Ziggo Sport zendt de belangrijke wedstrijd uit via een speciale openbare livestream op YouTube, die woensdagmiddag ook te bekijken is via de officiële website van Feyenoord. Daarnaast is het duel op televisie te volgen via het kanaal Ziggo Sport Voetbal (Ziggo: kanaal 402, KPN: kanaal 234).

Het vlaggenschip van Feyenoord Academy heeft tegen de leeftijdsgenoten van Napoli aan één punt genoeg om ook na de winterstop in het prestigieuze Europese jeugdtoernooi actief te zijn. In Italië speelde het team van trainer Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten met 2-2 gelijk tegen het Onder 19-team van Napoli.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties