''Binnen nu en een jaar is hij een vaste waarde bij Oranje''

''Binnen nu en een jaar is hij een vaste waarde bij Oranje''

Hans Kraay Jr. is onder de indruk van Sven van Beek. De verdediger stond vorig seizoen aan de kant door een slepende voetblessure, maar is dit seizoen weer terug. Ook tegen Vitesse (1-0) speelde Van Beek een sterke wedstrijd.

“Van Beek is de beste Feyenoorder op dit moment. Niet omdat hij elke week de beste is, maar hij liep anderhalf jaar op krukken, hoorde nergens bij en kwam elke week kijken. Drie maanden geleden keerde hij terug, maar kon nergens spelen omdat Feyenoord 2 nooit speelt. Tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City, FC Groningen en Vitesse speelde hij alsof er niets gebeurd is.”

“Hij is een goede kopper, heeft een behoorlijke snelheid en een goede pass”, vervolgt Hansie Hansie in het RTL7-programma Voetbal Inside. “Ik denk dat hij binnen nu en een jaar een vaste waarde is bij Oranje.” De verdediger van Feyenoord wacht nog op zijn debuut voor het Nederlands elftal.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties