Been: ''Larsson op tien? Bijvoorbeeld ja''

maandag 4 december 2017 18:16 81.155 keer bekeken 236 reacties Pro Shots

Mario Been geeft aan dat Feyenoord een tekort heeft aan scorende middenvelders. Vorig seizoen was Jens Toornstra regelmatig trefzeker. Dit seizoen blijft de teller staan op drie doelpunten. Volgens de oud-trainer van de Rotterdamse club moet Giovanni van Bronckhorst daarom overwegen om Sam Larsson op tien te zetten of een creatieve middenvelder te halen in de winterstop.

"Eventueel gaan switchen met beschikbare spelers van jezelf. Larsson op tien? Bijvoorbeeld ja. Feyenoord ontbeert gewoon een speler die steekballen kan geven, maar ook zelf een goal kan maken. Dat hebben ze momenteel niet,'' zegt Been in gesprek met Fox Sports.

''Vorig jaar hadden ze daar Dirk Kuyt en Jens Toornstra. Toornstra maakte er veertien en Kuyt twaalf. En als je kijkt wat er nu staat, dan is het allemaal een klein beetje hetzelfde. Met de winterstop op komst moet je daar een stukje creativiteit halen. Of bijvoorbeeld iemand als Lasse Schöne, die een vrije trap erin schiet. Dat is toch een wapen en dat heeft Feyenoord momenteel niet.''

Gerelateerd nieuws
236 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 84 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65848 leden - Op dit moment zijn 964 mensen actief, waarvan 178 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved