Been: ''Larsson op tien? Bijvoorbeeld ja''

Been: ''Larsson op tien? Bijvoorbeeld ja''

Mario Been geeft aan dat Feyenoord een tekort heeft aan scorende middenvelders. Vorig seizoen was Jens Toornstra regelmatig trefzeker. Dit seizoen blijft de teller staan op drie doelpunten. Volgens de oud-trainer van de Rotterdamse club moet Giovanni van Bronckhorst daarom overwegen om Sam Larsson op tien te zetten of een creatieve middenvelder te halen in de winterstop.

"Eventueel gaan switchen met beschikbare spelers van jezelf. Larsson op tien? Bijvoorbeeld ja. Feyenoord ontbeert gewoon een speler die steekballen kan geven, maar ook zelf een goal kan maken. Dat hebben ze momenteel niet,'' zegt Been in gesprek met Fox Sports.

''Vorig jaar hadden ze daar Dirk Kuyt en Jens Toornstra. Toornstra maakte er veertien en Kuyt twaalf. En als je kijkt wat er nu staat, dan is het allemaal een klein beetje hetzelfde. Met de winterstop op komst moet je daar een stukje creativiteit halen. Of bijvoorbeeld iemand als Lasse Schöne, die een vrije trap erin schiet. Dat is toch een wapen en dat heeft Feyenoord momenteel niet.''

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties