De Jong bezoekt supporters op vakken X en Z

De Jong bezoekt supporters op vakken X en Z

Jan de Jong is bezig aan zijn eerste maanden als algemeen directeur van Feyenoord. Hij volgde per 1 november Eric Gudde op in de Kuip. Bij zijn presentatie sprak De Jong de wens uit een goede band te willen opbouwen met de supporters van de regerend landskampioen.

Zaterdagavond, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse (1-0 winst), liet De Jong zijn gezicht zien op de vakken X en Z. Op social media lieten supporters weten positief verrast te zijn met het bezoek. “Goede zaak. Op de tribunes leer je Feyenoord echt kennen, niet in de bestuurskamer”, schrijft supporter Vincent op Twitter.

Ook supporter Koen spotte De Jong: “Wel stoer dat Jan de Jong voor de wedstrijd even op de Noordzijde was. Maar zat er wel naast met zijn voorspelling”, schrijft hij op hetzelfde medium. Supporter Tim had minder woorden nodig om het korte bezoek te omschrijven. “Mooi”, schreef hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties