Clean sheet voor Jones: ''Vanuit de verdediging bouwen''

Clean sheet voor Jones: ''Vanuit de verdediging bouwen''

Feyenoord heeft thuis eindelijk weer de volle buit weten te pakken. Zaterdagavond werd Vitesse met minimale cijfers verslagen: 1-0. De Rotterdammers klimmen door de overwinning naar de vijfde plek in de Eredivisie, met een gat van vier punten op nummer twee Ajax.

Vice-aanvoerder Brad Jones: ''Het was een belangrijke zege. De resultaten zitten de laatste weken niet mee. De Champions League maakt het er ook niet makkelijker op. We proberen vanuit de verdediging te bouwen en die was vandaag solide'', concludeert de goalie tegenover Fox Sports.

''We hebben nu ook meer te kiezen na alle blessures van dit seizoen.'' Vitesse was ook een aantal keer dreigend voor het doel. ''De tegenstander zal altijd kansen krijgen, dat is normaal. Een clean sheet is belangrijk.''

Jones mocht de media te woord staan omdat aanvoerder Karim El Ahmadi geblesseerd uitviel. ''Op dit moment weten we niet hoe ernstig het is, maar het zag er niet goed uit. El Ahmadi zei dat het goed stijf was.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties