'Gio' over gefluit: ''Zou fijn zijn als dat vooraf niet gebeurt''

'Gio' over gefluit: ''Zou fijn zijn als dat vooraf niet gebeurt''

Feyenoord is het huidige seizoen slecht begonnen. Ook op de tribunes van de Kuip is de onvrede steeds vaker te merken. Steeds vaker klinkt er, bijvoorbeeld bij wissels, gefluit vanaf de tribunes. Dit tot onvrede van trainer Giovanni van Bronckhorst.

“Tuurlijk hebben we daar over gesproken met het team”, sprak de trainer vrijdag op de persconferentie. “Dat hebben mijn spelers ook gemerkt. Het publiek is fantastisch en steunt ons altijd, ze laten ook voelen wanneer het niet goed gaat. Dat is altijd het geval en moet ook zo zijn. Het publiek moet hun gevoel kunnen uiten over de spelers, mij en de club.”

“Dat is iets wat je niet moet wegnemen, maar uiteindelijk moet je de spelers ook een kans geven”, aldus Gio. “Als er een wissel is, een speler komt het veld op en er wordt dan direct al negatief gereageerd. Dat is wel iets wat ten nadele van de ploeg en de speler is.”

“Spelers moeten steun voelen van het publiek, wat hier ook altijd het geval is. Alleen als het niet draait en je presteert niet, dan mag het publiek daar wel iets van laten horen. Ik zou het fijn vinden als dat vooraf niet gebeurt, dat je een speler altijd eerst een kans geeft. Mochten de speler uiteindelijk dan niet presteren, dan mag je er wel iets van laten horen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties