'Gio': ''Zie geen verschil ten opzichte van vorig seizoen''

'Gio': ''Zie geen verschil ten opzichte van vorig seizoen''

Feyenoord hoopt zaterdagavond eindelijk weer eens een overwinning te boeken in de Kuip. De laatste thuisoverwinning van het team van trainer Giovanni van Bronckhorst in de Eredivisie dateert van 27 augustus. Toen werd Willem II verslagen.

“De sfeer is beter in de groep”, zegt Van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “Dat is logisch als je wint bij FC Groningen. Dat merk je wel. De afgelopen weken hebben we dat niet gehad.”

“Het is een begin van wat ik hoop een goede serie. We hebben meer de tijd gehad deze week om te trainen. Ook om beelden terug te kijken. Dat is wel eens fijn.”

“In de reeks thuiswedstrijden hebben we inderdaad weinig gewonnen. Het is te makkelijk om alleen over de kansen te praten. Maar het blijft wel de basis voor een overwinning. Ik zie geen verschil ten opzichte van vorig seizoen, alleen winnen we die wedstrijden nu niet.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties