''Dat moet ik nu zien te voorkomen in de gym''

''Dat moet ik nu zien te voorkomen in de gym''

Bart Nieuwkoop is weer helemaal terug bij Feyenoord. De verdediger begon het seizoen met een vervelende hamstringblessure en was daardoor lang niet inzetbaar voor de Rotterdamse club. ''Ik ben zuur begonnen in de voorbereiding.''

"Daarna waren er nog wat tegenslagen, langer dan ik verwacht had lag ik eruit,'' vervolgt Nieuwkoop in gesprek met RTV Rijnmond. ''Nu ben ik gelukkig weer helemaal terug en heb alweer wat wedstrijden achter mijn naam staan. Ik werk hard, we weten waar het vandaan komt:, zegt hij over de blessure. "Dat moet ik nu zien te voorkomen in de gym."

Feyenoord won voor het laatst in augustus een thuiswedstrijd in de Eredivisie. "Vorig jaar waren we onverslaanbaar in de Kuip, dat hoort ook zo. Thuis moeten wij niet te kloppen zijn. Maar de laatste duels hebben wij niet gewonnen, zaterdag een goed moment om dat recht te zetten."

"De sfeer is altijd beter als je wint, dat is ook logisch. Maar dit is niet genoeg, we hebben wel vertrouwen na deze winstpartij, maar nu moeten wij deze lijn doortrekken."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties