''Feyenoord blijft speciaal in De Kuip''

''Feyenoord blijft speciaal in De Kuip''

Feyenoord en Vitesse nemen het zaterdag om 20:45 uur tegen elkaar op in De Kuip. Henk Fraser, trainer van de Arnhemse club, kijkt uit naar het duel. Hij heeft in aanloop naar de avondwedstrijd veel respect voor de Rotterdammers, maar hoopt dit keer op drie punten.

"Het is een uitdaging om daar punten te pakken,'' zegt Fraser in gesprek met De Telegraaf. ''Feyenoord blijft speciaal in De Kuip. Als je trainer wordt, kun je meer waardering opbrengen voor verschillende clubs, maar Feyenoord blijft gezien de entourage iets aparts. Dat heeft niks te maken met mijn verleden bij Feyenoord."

"Het is het stadion dat het meest de Engelse voetbalsfeer uitademt. Feyenoord wordt altijd geweldig gesteund door het publiek. Ik weet niet hoe intimiderend dat kan zijn voor onze jonge spelers. Ik heb er met ADO Den Haag wel eens gewonnen. Het zou machtig mooi zijn om dat nu met Vitesse weer te doen. En we hebben een ploeg die dat kan. Dat hebben we eerder dit seizoen al tegen Ajax laten zien."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties