''Henk is wat mij betreft de volgende trainer van Feyenoord''

donderdag 30 november 2017 07:15 131.370 keer bekeken 317 reacties Pro Shots

Henk Fraser keert als trainer wederom terug in De Kuip. Aanstaande zaterdag (20:45) speelt hij met Vitesse tegen Feyenoord. Het is een herhaling van de eerste officiële wedstrijd van het seizoen: de strijd om de Supercup. Na strafschoppen, en een heldenrol van Brad Jones, pakte Feyenoord die Supercup. Feyenoord prominenten Leo Beenhakker, John de Wolf en Regi Blinker bespreken in De Telegraaf of Fraser een goede toekomstige trainer voor Feyenoord zou kunnen zijn.

Leo Beenhakker: "Ik zie een trainer met gedrevenheid, passie en emotie, die volledig het vak induikt. Dat is ook de enige manier waarop je het kunt uitoefenen. Voor mij is hij een van de jongere trainers die furore aan het maken is, een van de 'coming men' van het Nederlandse trainersgilde."

John de Wolf: "Ik vind dat Henk zich heel goed heeft ontwikkeld als trainer. De emotie die hij als speler op het veld kwijt kon, heeft hij als trainer goed in bedwang. Hij laat zijn teams aantrekkelijk voetbal spelen en presenteert zich goed. Wat ik heel belangrijk vind, is dat hij ook als trainer dicht bij zichzelf blijft. Hij is een trainer die zegt waar het op staat en er niet omheen draait."

Regi Blinker: "Henk is anders dan andere trainers. Hij is eerlijk en direct, zegt gewoon wat hij vindt, waar veel trainers politiek correct zijn. Ik vind dat Henk zich heel sterk presenteert. Daarnaast heeft Henk het vermogen om tussen zijn spelers te staan en toch de baas te zijn. Hij weet een snaar te raken bij spelers en dat is niet gemakkelijk, zeker tegenwoordig niet. Als Gio na dit seizoen of na volgend seizoen een nieuwe stap zou maken, is Henk wat mij betreft de volgende trainer van Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
317 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 126 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65847 leden - Op dit moment zijn 909 mensen actief, waarvan 151 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved