Vilhena: ''Reactie staat los van de opbouwende kritiek''

Vilhena: ''Reactie staat los van de opbouwende kritiek''

Tonny Vilhena blijft een gespreksonderwerp na de 0-2 gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen. De middenvelder was trefzeker en maakte daarna een opmerkelijk gebaar. Na de wedstrijd wilde hij niet reageren. Vandaag staat hij het Algemeen Dagblad te woord over zijn manier van juichen.

''Met dit gebaar heb ik misschien de indruk gewekt dat ik me helemaal niets van de kritiek aantrek. Dat is niet zo. Ik vind alleen dat je je niet moet laten leiden door het gedeelte negatieve energie en cynisme waar niemand beter van wordt,'' zegt Tonny Vilhena.

''Mijn reactie staat los van de opbouwende kritiek die logisch is als je als topclub weken lang niet wint. Die nemen we ter harte en we werken er allemaal hard aan om te verbeteren. Zo ben ik bezig met behulp van de trainers zowel mijn verdedigende als aanvallende acties te verbeteren. We zijn kritisch en kijken allemaal in de spiegel. We hebben na lange tijd weer gewonnen, nu moeten we een goede reeks neerzetten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties