''Het zijn frustrerende weken voor ons geweest''

''Het zijn frustrerende weken voor ons geweest''

Nicolai Jørgensen is op de weg terug bij Feyenoord. De spits scoorde in alle vier zijn laatste basisplekken. Ook afgelopen weekend tegen FC Groningen was de Deen weer belangrijk voor zijn ploeg. Hij bevrijdde Feyenoord met een geniale stift.

"Het zijn frustrerende weken voor ons geweest. We moeten nu vertrouwen opbouwen. De wedstrijd tegen Manchester City was in dat opzicht al een grote boost voor ons. Dit is pas één gewonnen wedstrijd, maar we moeten dit tot een nieuw begin maken voor ons. Die frustraties zijn iets mentaals, je moet het niet in je hoofd laten komen."

Jørgensen heeft nog altijd veel last van zijn opgelopen pols blessure in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Hij zegt door zijn gebroken pols niet alle duels met directe tegenstanders te kunnen spelen zoals hij dat normaal zou kunnen, maar laat zich er niet door hinderen. Jørgensen verwacht volgens De Telegraaf na de winterstop weer volledig klachtenvrij te zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties