Berghuis: ''We vergaten zelfs de celebration met supporters''

zondag 26 november 2017 08:00 145.830 keer bekeken 334 reacties Pro Shots

Feyenoorder Steven Berghuis was zaterdagavond belangrijk voor zijn ploeg. De aanvaller leverde twee assists af in de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen. Ook zijn trainer, Giovanni van Bronckhorst, was blij met hem. Volgens de aanvaller zelf ging het ook goed.

“Het was lekker, dat klopt”, zegt Berghuis over zijn assists tegenover Voetbal Inside. “Dat is wat je wilt. Vooral bij het tweede doelpunt, dat Nico hem ook afmaakt. Dan herinnert iedereen zich dat nog. Die panna vond ik wel lekkerder dan dat hakje. Het gebeurt gewoon, als je lekker in de wedstrijd zit. Dat gaat op intuïtie, dat is voor mij altijd wel de goede weg.”

De zege in Groningen was de eerste sinds begin november. “We vergaten zelf de celebration te doen met de supporters”, aldus Berghuis. “We hadden lang niet gewonnen. Maar voetbal ligt zo dicht bij elkaar, man. Andere wedstrijden hadden we ook aan de goede kant van de score kunnen zitten. Nu hadden we ook 1-0 achter kunnen komen. Het ligt zo dicht bij elkaar.”

“We hebben nu ook even geen doordeweekse wedstrijd, dus dan kunnen we wat meer trainen. Dat hebben we heel weinig kunnen doen waardoor we niet naar elkaar toe konden groeien. Met verliespartijen en gelijke spelen gaat dat dan niet groeien. Als je nieuwe spelers hebt en je traint elke dag met elkaar meerdere patronen, dan gaat dat misschien sneller. Nu hadden we niet altijd die mogelijkheid.”

Gerelateerd nieuws
334 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 44 mensen actief, waarvan 35 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved