''Van Bronckhorst liep hier een marathon in zijn trainersvak''

zaterdag 25 november 2017 22:29 101.225 keer bekeken 140 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft in Groningen de broodnodige drie punten gepakt. Door goals van Vilhena en Jorgensen, beide op aangeven van Berghuis, wonnen de Rotterdammers met 0-2. Clubwatcher Iwan van Duren blikt op de site van Voetbal International terug op de wedstrijd. 

"Deze wedstrijd sloot goed aan op City-uit, waar al de nodige hoop uit was geput. Het was een overtuigende overwinning. Groningen was zwak, maar het enige wat je nu wil is resultaat. Het maakt eigenlijk niet uit hoe", aldus Van Duren.

Ondanks dat bleef het lang spannend in Groningen. "Van Bronckhorst, die gisteren op de persconferentie nog volledige rust acteerde, heeft hier een marathon gelopen in zijn trainersvak. Juist na de 0-2 zag je dat de angst er nog steeds in zat langs de lijn."

Zoals al vaker dit seizoen was er opnieuw een hoofdrol voor Steven Berghuis, die ook van Van Duren de nodige complimenten ontving. "Hij stond altijd bekend als een grillige buitenspeler, maar hij is nu een man geworden die zijn ploeg op sleeptouw neemt. Hij en Jorgensen zijn twee mannen die heel belangrijk zijn voor Feyenoord op dit moment."

Diezelfde Jorgensen was vandaag voor de derde keer op rij trefzeker, met een prachtige stift over Groningen-doelman Sergio Padt. "Dat kan hij ook. Maar hij is ook continue bezig met de wedstrijd. Hij gooit er alles in en dat is precies wat Feyenoord nodig heeft."

Gerelateerd nieuws
140 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 44 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved