''Dat kan dus gewoon niet meer bij Feyenoord''

''Dat kan dus gewoon niet meer bij Feyenoord''

Brad Jones presteert de laatste weken niet goed. Vorig seizoen pakte de doelman regelmatig punten voor Feyenoord. Dit seizoen wil het nog niet lopen. Volgens Ronald Waterreus kan het niet langer verder op deze manier en moet Giovanni van Bronckhorst ingrijpen.

''Het is verschrikkelijk om te constateren. Hij was vorig jaar een van de drie belangrijkste spelers bij Feyenoord, ik heb echt van hem genoten, maar dit seizoen vind ik Jones symptomatisch voor het verval van die ploeg,'' zegt oud-doelman Waterreus in gesprek met Voetbal International.

''Iedereen weet dat die man in zijn leven dingen heeft meegemaakt die al het andere overstijgen. We hebben zaterdag nog die sfeeractie van het publiek gezien, een prachtig moment van warmte en genegenheid. En uitgerekend op dezelfde avond toont Jones aan waarom Giovanni van Bronckhorst hem niet langer kan laten staan.''

''Bij die goal van VVV-Venlo zag hij er weer niet goed uit,'' oordeelt Waterreus. ''Hoeveel sympathie ik ook voor Jones heb: we hebben het wel over Feyenoord, de kampioen van Nederland. Hij maakt simpelweg te veel fouten. Met Kenneth Vermeer is ook altijd wel iets, maar hij heeft Ajax toch aan twee titels geholpen en verdient nu de kans.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties