Kokcu: ''Vol vertrouwen richting laatste groepswedstrijd''

Kokcu: ''Vol vertrouwen richting laatste groepswedstrijd''

Feyenoord Onder 19 keert woensdag met een punt op zak terug naar Rotterdam. Het jeugdteam speelde dinsdag in de UEFA Youth League doelpuntloos gelijk op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Manchester City. Door die remise heeft het vlaggenschip van Feyenoord Academy Europese overwintering nog volledig in eigen hand.

Beide ploegen hadden dinsdagmiddag een goede kans op de overwinning. ‘Achteraf sta ik hier dan toch met gemengde gevoelens,’ zei Orkun Kökcü na afloop van de wedstrijd. ‘In eerste instantie baalden we na afloop van de wedstrijd van de kansen die we kregen om te winnen, maar niet wisten te benutten. Aan de andere kant was het ook billenknijpen en hopen dat zij de tegentreffer niet zouden maken. Dat laatste is gelukt, dus dat is mooi.’

De laatste groepswedstrijd van het team van trainers Cor Adriaanse, Arnold Scholten en Ulrich van Gobbel, Feyenoord Onder 19 – Napoli Onder 19, zal beslissend zijn om de tweede plaats. Kökcü: ‘Aangezien Shakhtar Donetsk Onder 19 heeft gewonnen van Napoli, hadden wij aan een overwinning in Manchester genoeg. Nu moeten we tegen Napoli minimaal een punt halen. Dat gaat een fantastische wedstrijd worden in Rotterdam. We werken daar met veel vertrouwen naar toe.’

Kaartverkoop Feyenoord Onder 19 - Napoli Onder 19
Wil jij aanwezig zijn bij de thuiswedstrijd van Feyenoord Onder 19 tegen de leeftijdsgenoten van Napoli? De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 6 december om 16:00 uur (in plaats van het oorspronkelijke tijdstip van 15:00 uur). Kaarten voor de wedstrijd kosten slechts € 5 ,- en zijn te koop via www.feyenoord.nl/tickets-uyl.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties