''Dat geeft ook aan wat een bijzondere club Feyenoord is''

''Dat geeft ook aan wat een bijzondere club Feyenoord is''

Feyenoord is definitief uitgeschakeld in Europa. De Rotterdammers maakten het Manchester City erg moeilijk, maar verloren uiteindelijk toch met 1-0. Clubwatcher Iwan van Duren blikt op de website van Voetbal International terug op de wedstrijd.

"Het is een terechte nederlaag, maar het is natuurlijk bitter dat 'ie wéér vlak voor het einde valt. Je zit er bijna op te wachten." Toch denkt Van Duren dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst trots mag zijn. "Ik denk dat Feyenoord in de Champions League iedere wedstrijd minder slecht is geworden, daar heeft Van Bronckhorst gelijk in. Ze hebben ook veel positiefs om op terug te kijken: er stond geen mentaal aangeslagen ploeg."

Ook individueel blonk er volgens Van Duren een aantal spelers uit aan Feyenoordzijde. "Ik blijf me verbazen over Van Beek. Die komt terug van zo'n lange blessure en staat er gelijk; dat is echt een versterking. Maar ook Larsson laat op dit niveau mooie dingen zien. Er was eigenlijk niemand die echt door de ondergrens zakte. Een ruime voldoende voor Feyenoord, dat hebben we al een tijd niet kunnen zeggen."

Tot slot zijn er nog complimenten van Van Duren voor de meegereisde fans. "Het enige dat echt van Europees niveau is aan Feyenoord, zijn de supporters. Je moet als journalist natuurlijk naar het veld kijken, maar ik kon er toch wel van genieten. City maakt 1-0 en je hoort nog steeds de Feyenoordfans erbovenuit. Dat geeft ook aan wat een bijzondere club Feyenoord eigenlijk is."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties