Gio verklaart: ''Je kijkt ook met een schuin oog naar zaterdag''

Gio verklaart: ''Je kijkt ook met een schuin oog naar zaterdag''

Trainer Giovanni van Bronckhorst kiest voor een aantal verrassende namen in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. Zo beginnen Nicolai Jorgensen en Jeremiah St. Juste op de bank. Tegenover Veronica legt hij uit waarom.

"Jorgensen voelde zich gisteren na de lunch niet lekker en had ook nog steeds wat last van zijn pols. Daarom heb ik vandaag geen enkel risico met hem genomen", legt Van Bronckhorst uit. "Jeremiah heeft alle wedstrijden gespeeld en heeft wat lichte knieklachten, dus voor hem geldt hetzelfde. Je kijkt ook met een schuin oog naar zaterdag. Die wedstrijd is, zeker in de fase waarin wij nu zitten, heel belangrijk."

Ondanks dat Feyenoord een van de sterkste tegenstanders van Europa treft, is Van Bronckhorst niet bang. "Dat moet mijn team juist genoeg energie geven. We hebben er hard voor gevochten om kampioen te worden en Champions League te spelen. Dan moet je ook van de wedstrijden genieten. Je moet ervan leren en jezelf ontwikkelen. Ik denk dat we de stijgende lijn in de Champions League te pakken hebben."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties