''Een uitbraak is de enige kans die Feyenoord krijgt''

''Een uitbraak is de enige kans die Feyenoord krijgt''

Nicolai Jørgensen speelt vanavond waarschijnlijk niet tegen Manchester City. Oud-voetballer Rinus Israël geeft aan dat Feyenoord niet moet starten met Michiel Kramer. ''Ik zou hem opstellen als je veel beter bent dan een tegenstander.''

"Feyenoord zal niet veel in het strafschopgebied van de tegenstander komen. Kramer moet het met zijn kopkracht van voorzetten van de zijkanten hebben, dus aan hem heb je niets,'' vervolgt Israël in gesprek met NUsport. ''Ik zou een beweeglijke speler neerzetten, zoals Jean-Paul Boëtius. Hij houdt de bal bij zich en kan dribbelen. Een uitbraak is de enige kans die Feyenoord krijgt tegen City."

Rinus Israël heeft weinig vertrouwen in een goed resultaat van Feyenoord. Ook de B-ploeg is veel te sterk. "Ik kan niet meer dan hopen dat ze goed tegenstand kunnen bieden. Feyenoord moet hopen op een 'Frankrijk-Luxemburg-scenario. Daar is geluk voor nodig en ze moeten heel goed verdedigen. Feyenoord moet Manchester City op de eigen helft dwingen en in een heel kleine ruimte te voetballen."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties