Steve McClaren ziet Arnautovic liever blijven

Steve McClaren ziet Arnautovic liever blijven

Naast preses Joop Munsterman, ziet ook FC Twente-manager Steve McClaren een vertrek van Marko Arnautovic naar Feyenoord niet zitten. De Brit heeft nadrukkelijk kenbaar gemaakt dat hij de jonge spits wil behouden, meldt TC TubantiaMcClaren ziet "te veel potentie" in de 19-jarige Arnautovic, om hem te laten vertrekken.

Eerder liet Munsterman zich in soortgelijke bewoordingen uit. "We zijn helemaal niet van plan Arnautovic te laten gaan. Zijn contract loopt tot 2011 en het is een jonge getalenteerde speler, die we zelf hebben opgeleid en die nu klaar is om te gaan spelen. Daarbij ontbreekt na de transfers van Orlando Engelaar en Karim El Ahmadi elke financiële noodzaak om een speler te verkopen", stelde hij in De Telegraaf.

Deze uitlatingen van Munsterman en McClaren staan haaks op hetgeen Feyenoord-directeur Peter Bosz zei. Volgens hem was de komst van de lange aanvaller "op een haar na rond". "Normaal gesproken gaan we eruit komen", zei hij in het AD. Zelf zou de Oostenrijkse spits een transfer naar Rotterdam-Zuid wel zien zitten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties