Derksen: ''Dan is dit toch het moment?''

Derksen: ''Dan is dit toch het moment?''

Feyenoord staat momenteel zevende in de competitie en de kritiek op de ploeg neemt toe. Ook Brad Jones moet het ontgelden. De doelman maakt de laatste weken regelmatig fouten. Met een fitte Kenneth Vermeer op de bank wordt de roep om een keeperswissel steeds luider. Johan Derksen, Rene van der Gijp en Hans Kraay Jr. zien graag Vermeer onder de lat staan.

"Dan hoor ik die trainer van Feyenoord zeggen: 'ja, maar ik ga in deze fase de keeper niet vervangen.' In welke fase dan wel? Als een keeper wedstrijd na wedstrijd een beslissende fout maakt en je hebt een goede keeper achter de hand, dan is dit toch het moment?" vraagt Johan Derksen zichzelf af.

Rene van der Gijp uit stevige kritiek: "Hij staat ook een beetje als een dooie lul op die bal te wachten. Hij staat ook niet een beetje een soort van scherp, zo van 'daar komt ie dalijk aan'. Hij staat gewoon op z'n gemak te kijken van wanneer hij eens gaat schieten."

"Dit is het moment,'' zegt Hans Kraay Jr. in het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside. ''Hij is medeverantwoordelijk voor de rust bij Feyenoord afgelopen seizoen, maar nu is de tijd rijp voor een keeper die goed en fit is."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties