Guardiola: ''Feyenoord moet niet denken dat ze geen kans maken''

Guardiola: ''Feyenoord moet niet denken dat ze geen kans maken''

Manchester City heeft zich al verzekerd voor de knock-outfase van de Champions League. Voor de Engelsen is de druk om te winnen een stuk minder. Pep Guardiola is echter niet van plan om de wedstrijd tegen Feyenoord te onderschatten en heeft veel respect voor trainer Giovanni van Bronckhorst.

''Van Bronckhorst verdient een hoop respect. Sinds wanneer zijn ze weer kampioen geworden? Veel jaren geleden dus veel respect voor hem. Soms kwakkel je met resultaten. Ze zitten in een erg zware CL-poule . City, Schachtar en Napoli zijn topteams. Ik heb gisterenmiddag hun laatste wedstrijd bekeken. Het duel met Shachtar en andere teams Ze speelden beter dan de resultaten me vertelden. Feyenoord komt hier om zich goed voor te bereiden, zodat ze morgen kunnen winnen. Ze moeten alleen nooit denken dat ze geen kans maken om te winnen.''

Pep Guardiola kampt met defensieve problemen en gaat ook enkele spelers rust geven tegen Feyenoord. ''John Stones raakte afgelopen weekend geblesseerd, terwijl ook Benjamin Mendy niet inzetbaar is. Vincent Kompany is wel weer fit, maar centraal is de spoeling dunnetjes. We hebben Vincent, Eliaquim Mangala en Nicolás Otamendi. Dus we vinden echt wel een oplossing.'' De aftrap is dinsdagavond om 20:45 uur in het Stadium. Manchester City verwacht ruim 40.000 supporters.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties