Kraay Jr.: ''Ze stuurde: wat zijn die Feyenoord-supporters mooi''

Kraay Jr.: ''Ze stuurde: wat zijn die Feyenoord-supporters mooi''

Feyenoord stond zaterdagavond stil bij het overlijden van Hans Kraay Senior. De voormalig trainer en technisch directeur van de club overleed eind oktober op 81-jarige leeftijd. Hans Kraay Jr. was zelf niet aanwezig in de Kuip maar was erg onder de indruk van de minuut stilte voor zijn vader.

“Ik had er graag bij willen zijn”, zegt de FOX Sports-verslaggever in De Tafel van Kees. “Ik vond het echt heel mooi. Het is nu anderhalve week geleden. Ik praat over positieve dingen, niet meer over verdriet. Anders gaan mensen om je heen lopen.” Kraay Jr. was niet in het stadion omdat hij verslag moest doen van FC Twente - sc Heerenveen.

“Ik hoorde woensdag dat ze dit dingen doen en het was wel indrukwekkend, die minuut”, vervolgt hij. “Die heb ik vannacht toen ik terugkwam uit Enschede nog wel gekeken. Maar gewoon die zestigduizend mensen… Mijn vrouw sms’te naar Enschede. Ze stuurde: Jezus, wat mooi. Wat zijn die Feyenoord-supporters mooi.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties