Zaterdag start vrije verkoop bekerduel met Heracles

Zaterdag start vrije verkoop bekerduel met Heracles

Op zaterdag 18 november aanstaande om 9:00 uur start de vrije verkoop voor de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo. Vanaf die dag kunnen alle supporters een onbeperkt aantal kaarten kopen voor het duel in de achtste finale van de KNVB Beker (donderdag 21 december om 20:45 uur in De Kuip).

De huidige voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren loopt tot en met vrijdag. Dit betekent dat zij alleen vandaag nog hebben om te profiteren van voorrang op de kaartverkoop, inclusief een korting van ongeveer 20% per toegangskaart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Online Ticketshop van Feyenoord.

Tweede ring gesloten
Met uitzondering van vak VV en de reguliere uitvakken zal bij de bekerwedstrijd de tweede ring gesloten zijn. Dit betekent dat er in eerste instantie ruim 27.500 kaarten verkrijgbaar zijn en dat seizoenkaarthouders geen mogelijkheid hebben tot het terugkopen van de eigen plaats. Wanneer er vraag is naar meer kaarten, gaan er uiteraard meer vakken open in De Kuip. De mogelijkheid bestaat dat er in een later stadium nog actiematige kaartverkoop plaatsvindt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties