Denswil: ''Of ik nu flirt met Feyenoord?''

Denswil: ''Of ik nu flirt met Feyenoord?''

Stefano Denswil speelt sinds het seizoen 2015/2016 bij een topclub. De verdediger blinkt regelmatig uit bij Club Brugge, waar ook oud-Feyenoorder Ruud Vormer onder contract staat. Afgelopen zomer ketste een transfer naar Engeland op het laatste moment af.

In gesprek met Voetbal Inside laat de 24-jarige Denswil zich uit over zijn toekomst. Hij sluit geen enkele club uit. ''Ik laat het aan God over. Een andere club uit het buitenland? Alles staat open. Een terugkeer naar Nederland? Nogmaals: alles staat open,'' zegt hij in gesprek met Voetbal Inside.

Als Oud-Ajacied is ook Feyenoord een mogelijkheid voor hem. "Kijk bijvoorbeeld, naar Kenneth Vermeer. Hij is ook van Ajax naar Feyenoord gegaan en werd er binnen een jaar al kampioen. Of ik nu flirt met Feyenoord? Nee, maar Kenneth is een goede vriend van mij en dit is gewoon een goed voorbeeld van 'zo kan het ook gaan'.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties