El Hankouri: ''Heel trots op El Ahmadi en Amrabat''

El Hankouri: ''Heel trots op El Ahmadi en Amrabat''

Het Marokkaanse elftal kwalificeerde zich afgelopen zaterdag voor het WK in Rusland. De Marokkanen wisten te winnen van Ivoorkust, waardoor ze zeker waren van het ticket voor het eindtoernooi. Mo El Hankouri, die door Feyenoord wordt verhuurd aan Willem II, volgde de wedstrijd met spanning

“Ik heb de wedstrijd natuurlijk gekeken en het geeft een bijzonder gevoel dat Marokko er eindelijk weer bij is", zegt El Hankouri op de website van Willem II. “Wat het extra speciaal maakt is dat Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat, mijn ploeggenoten bij Feyenoord, deel uitmaken van het team. Ik heb ze al kort gefeliciteerd en ben heel trots.”

El Hankouri speelde vorig seizoen wedstrijden bij Oranje Onder 20, maar is totaal niet bezig met het maken van een definitieve keuze als international. “Ik richt mijn pijlen op mijn ontwikkeling bij Willem II en probeer hier Eredivisie ervaring opdoen. We zien later wel waar dat me brengt”, zegt hij.

“Door maagproblemen heb ik de hele voorbereiding gemist en kon ik pas later instromen”, zegt hij over zijn tijd in Tilburg. “Ik heb hard getraind om fit te worden en me met wedstrijden bij Jong Willem II voorbereid op mijn debuut voor het eerste. Het was bijzonder om tegen FC Groningen dan eindelijk mijn eerste échte Eredivisiewedstrijd te kunnen spelen.”

“De wedstrijd daaropvolgend, tegen SC Heerenveen, stond ik zelfs in de basis”, vervolgt de middenvelder annex aanvaller. “En het belangrijkst was dat we de volgende ronde haalden maar mijn assist op Fran Sol maakte die wedstrijd voor mij extra speciaal."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties