Kein Geloel: ''Feyenoord hing aan de lijn met Donald Trump''

Kein Geloel: ''Feyenoord hing aan de lijn met Donald Trump''

Zelden heeft een interlandweek zo welkom gevoeld. We hebben daardoor zelfs weer een beetje zin in zaterdag, waar VVV hopelijk flink aan de zegekar wordt gebonden. Het was dus even lekker rustig, op onze jongens in de WK-kwalificaties na. En er was bijzonder nieuws uit het kamp Royston Drenthe, die 5 jaar geleden nog bij Martin van Geel op de koffie (of iets sterkers) kwam voor een eventuele terugkeer. Hadden we hem nog wel een keertje in het rood-wit willen zien?

Spontaan doemt er dan een lijstje op van spelers die hun carrière eigenlijk bij ons af hadden moeten sluiten, zoals bijvoorbeeld Dudek en Bosvelt. Daarnaast bespreken Johan, Rob en Wesley in aflevering 58 van Kein Geloel de ontwikkelingen rondom het nieuwe trainingscomplex. Is de angst terecht dat de volksclub Feyenoord steeds minder een club van het volk gaat worden? Komen er straks hoge hekken rond het complex? De besloten trainingen en kale Klassieker-trainingen lijken het beeld steeds meer te bevestigen. Maar het allerbelangrijkste: gaat Feyenoords wederopstanding zaterdag van start?

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties