Stouten: ''Verwacht in de winterstop geen grote zaken''

zaterdag 11 november 2017 14:12 123.565 keer bekeken 241 reacties Pro Shots

Feyenoord lijkt een nieuw kampioenschap nu al uit zijn hoofd kunnen zetten. Dat is de mening van journalist Jan Dirk Stouten. De achterstand van de Rotterdammers, die vorig seizoen kampioen werden, op koploper PSV bedraagt na elf speelronden al twaalf punten. 

“Als je puur naar de feiten kijkt, dus los van blessures, spelers die uit vorm zijn en het feit dat Giovanni van Bronckhorst veel nieuwe spelers moet inpassen, dan is de achterstand in de competitie op PSV onoverbrugbaar”, aldus Stouten in het RUR-programma De Week van Feyenoord.

De journalist verwacht niet dat Feyenoord in de winter een drukke transferperiode tegemoet gaat. “Martin van Geel (technisch directeur, red) is natuurlijk altijd bezig om de selectie te versterken, maar ik verwacht in de winterstop geen grote zaken in de Kuip.”

“Je zal moeten wachten tot de centrale verdedigers weer terug zijn en dan zekerheid achterin bouwen. Iedere diepe bal is nu een probleem. Tegen AVV Swift, Shakhtar Donetsk, maar ook in de competitie tegen ADO Den Haag. Het is echt verschrikkelijk.”

Gerelateerd nieuws
241 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 85 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 49 mensen actief, waarvan 39 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved