St. Juste loopt blessure op: ''Hoop dat het meevalt''

St. Juste loopt blessure op: ''Hoop dat het meevalt''

Jeremiah St. Juste kan vrijdagavond mogelijk niet in actie komen met Jong Oranje. De verdediger van Feyenoord, die de afgelopen weken een basisplaats heeft bij zijn club, heeft woensdag een lichte blessure opgelopen tijdens de training van het Nederlands jeugdteam. Vrijdagavond staat de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Andorra op het programma.

“Ik had gisteren een tikkie gehad op de training”, zegt St. Juste in gesprek met FOX Sports. “Vandaar dat ik vandaag binnen ben gebleven en daar heb getraind. Morgenochtend kijken we hoe het ervoor staat. Ik ben vanmiddag behandeld, mijn kuit is een beetje stijf. Morgen kijken we verder, ik hoop dat het meevalt.”

Voor Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is het te hopen dat St. Juste zonder blessure terugkeert naar de Kuip. De oefenmeester kon de afgelopen weken niet beschikken over centrale verdedigers Sven van Beek, Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. Renato Tapia, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan, stond ook enige tijd langs de kant door een blessure.

Lees meer over
Sven van Beek Eric Botteghin Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties