Van der Heijden: ''Ik zat er even doorheen''

Van der Heijden: ''Ik zat er even doorheen''

Van der Heijden werkt hard aan zijn herstel. De verdediger heeft een spierscheuring in zijn kuit opgelopen tijdens de warming-up voor de Champions League wedstrijd tegen SSC Napoli. De verwachtingen waren toen dat hij vier tot zes weken niet inzetbaar zou zijn.

"Ik kon het eigenlijk niet geloven. Vorig seizoen keihard gewerkt om de Champions League te halen. Dan sta je daar in dat stadion en dan kun je niet spelen. Super balen. Ik zat er even doorheen, ik wilde gewoon heel graag spelen."

''Ik heb de afgelopen zeven jaar geen wedstrijd gemist door blessures. Misschien een of twee. Dat is lang geleden, maar goed. Hier kom ik ook weer sterker uit. Ik werk hard om dat te bereiken,'' zegt Jan-Arie van der Heijden in gesprek met Feyenoord TV.

Zijn hersteltrainer motiveert de verdediger om hard door te werken aan zijn herstel. "Alsof je zegt dat elke blessure een mogelijkheid is om het lichaam beter te maken, dus daar houd ik me aan vast." Bekijk de volledige reportage met Van der Heijden hieronder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties